Löpande
bokföring & lön


KONTAKTA OSS

Bokföring är en stressfaktor för många företag. Slit inte ut dig! Lämna över din redovisnings till proffs och slipp oroa dig över alla datum och deklarationer. Det kan till och med vara så att bokföringen begränsar och sätter käppar i hjulet för ditt företag.

På EZ Redovisning är vi experter på ägarledda företag med K1 och K2 redovisning. Vi jobbar med alla bolagsformer även BrF. Med både djup och bred kompetens.

Kanske betalar du för mycket i skatt? Har du svårt att få ihop moms och deklarationer? Då har du kommit rätt.

Vi ser till att din skatt är rättmätig och att momsen är korrekt! Det finns många regler och avdrag som ditt företag kanske inte tillämpat. Hjälp oss hjälpa dig!


Moms & skatt


KONTAKTA OSS

Starta eget
företag


KONTAKTA OSS

Man bygger inget bra hus på en dålig grund. Att starta eget företag kan kännas lite läskigt och svårt, tänk om man gör fel? Det kan vara mycket att hålla reda på i början. Därför finns EZ Redovisning som hjälper dig från start till klart och är en trygg hand i din företagsresa.

Byrån har jobbat med många nystartade företag och ger dig den rådgivning du behöver. En av de viktigaste faserna för ditt företag är starten! Se till att du får en bra start som ger ditt företag en skjuts in på marknaden.